post

Probleemloos Parkeren Op De Luchthaven

4 tips om uw auto veilig te houden

Gaat u op vakantie of op zakenreis en moet u de gezinsauto op lange termijn parkeren op de luchthaven achterlaten? U moet bereid zijn om uw auto voor langere tijd te laten staan. Wacht, wat zou er op een parkeerplaats op de luchthaven kunnen gebeuren? De kans is groot dat er niets zal gebeuren, maar vijf minuten voorbereiding betekent dat u niet op dezelfde parkeerplaats op de luchthaven vastzit als u liever op weg bent naar huis.

Koppel Uw Batterij Los

Dit is van toepassing op iedereen die enige stroomuitval heeft ervaren tijdens langdurig parkeren of inactiviteit. Het kost slechts een minuut om de verbinding te verbreken en kan u redden van de hel op de luchthaven.

Pomp Uw Banden Op

Zorg ervoor dat uw banden volledig zijn opgepompt. Zelfs het langzaamste lek heeft de tijd om een ​​band lek te maken als u langer op de luchthaven blijft.

Heb Een Ijskrabber

Als het winter is, zorg er dan voor dat je een ijskrabber hebt. Dit klinkt voor de hand liggend, maar een onverwachte explosie van winterweer in combinatie met een lang parkeren bij de luchthaven kan een echte pijn in de nek zijn om van de voorruit te komen. Het kan ook een goed idee zijn om een ​​kleine schop mee te nemen. Dit klinkt misschien als overkill, maar wanneer het onderhoudspersoneel van de luchthaven de parkeerplaats ploegt, is het laatste waar ze zich zorgen om maken hoe vol je auto zit als ze heen en weer gaan en de sneeuw uit het hoofdpad van de parkeerplaats verplaatsen lot. Een schop kan de sneeuw snel uit de weg ruimen, of je kunt eruit graven met je blote handen. Uw keuze.

Kies Een Parkeerplaats

Kies uw parkeerplaats verstandig. Als er overdekte parkeergelegenheid beschikbaar is, kunt u beter een halve mijl lopen met al uw bagage om een ​​van deze plekken te krijgen dan een parkeerplaats in de open lucht op 10 meter van de schuifdeuren van uw terminal. Je weet nooit wat voor weer het zal zijn, terwijl je weg bent.

Met deze vier tips kunt u probleemloos lang parkeren en kort parkeren bij Schiphol. Vlieg nu de vriendelijke luchten!